Verzameling topjes

De laatste tijd heb ik ongemerkt heel wat shirtjes gemaakt, maar er was nog niet van gekomen om ze op de blog te plaatsen. Iets met vakantie.. druk met werk en de tuin opknappen.. het schoot er steeds bij in. Daarom in deze blog een overzicht van diverse tops die ik maakte, voor mijn dochter en mezelf! Tijdens onze vakantie op Mallorca werden ze met veel plezier gedragen!


De patronen uit Ottobre nummer 3 uit 2013 zijn hier echt favoriet deze zomer! Nu de kids groter worden kan ik weer heel andere patronen eruit maken dan 5 jaar terug. Ik maakte een tijdje terug al de Watermelon Top (nummer 29) voor mijn dochter en wegens succes heb ik er nog een aantal gemaakt! Eenvoudig model met een kort aangeknipt mouwtje. Een stof met een leuk printje, boordjes erlangs en klaar!


Dit vrolijke stofje, Tropical Toucan Life, heeft een digitale print en komt mooi tot zijn recht in dit eenvoudige model. De hals en mouwen zijn afgewerkt met rode boordstof.


Dit patroon is van maat 128 t/m 170 en stiekem vind ik het wel een erg leuk model, dus besloot ik voor mezelf er ook één te maken. Ik viel volgens de maattabel nog binnen maat 170 en deze past inderdaad perfect!


Ik nam ook een stofje met digitale print, de Digitale jersey bladeren en bloemen, en werkte het met zwarte boordstof af. Het enige wat ik aanpaste was de hals, die heb ik een stukje uitgediept.


De shirts werd tijdens onze heerlijke vakantie op Mallorca veel gedragen!


Maar daar bleef het niet bij. Voor mijn dochter maakte ik nog 2 versies! Ze was zelf helemaal weg van deze vrolijke vogeltjesstof.


Ze koos deze jeansblauwe boordstof voor de afwerking.


En dit stofje moest en zou ze hebben, een echt paardenmeisje! Ook weer afgewerkt met de jeansblauwe boordstof.


Reacties

Populaire posts van deze blog

All Weather Sweaters

It's a Fits 1107

Vallis, het ideale zomerjurkje!