Imme met kolibries

Ik testte vorige week het nieuwe patroon Imme van From Nikki With Love. Nu is ook de raglanversie gereed om te testen. Mijn dochter was op slag verliefd op het tricot paneel Happy Birds uit de zomercollectie van Mies & Moos. En de Imme is ook heel geschikt voor paneelstoffen. Dus de keuze was snel gemaakt!


Het paneel heeft een schilderachtige print van kolibries en staat nog eens gespiegeld aan de andere kant van het paneel. Dus dat werd de achterzijde van de jurk.

 
Het was wel even goed opletten met de zijnaden stikken, want de print moet in de zijnaden natuurlijk wel (redelijk) aansluiten.


De raglanmouwen accentueerde ik door een roze paspelband tussen de naden uit te stikken. De hals werkte ik af met roze boordstof.


Omdat het paneel wel pastelkleurig is kozen we voor roze/wit gestreepte mouwen om het wat frisser te maken. De jersey Stripes 3cm Pink. Ook daar weer goed gelet op de strepen, zodat ze netjes in de naad doorlopen.


Wat ons betreft is de Imme een gelaagd patroon! Een mooie basisjurk, waarbij je uit diverse opties kunt kiezen. En ook ideaal voor paneelstoffen. Wij zijn fan!  

 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Verzameling topjes

Mix & Match met Cessim!

Vallis, het ideale zomerjurkje!