Aapjes, paarden en beren!

Toen mijn dochter deze digitale tricot Monkey Family zag, was ze er gelijk helemaal weg van. Ze wilde dolgraag een jurk met een capuchon!


Als basis heb ik een patroon uit Ottobre Kids 4 van 2013 gebruikt. De grote zak heb ik achterwege gelaten en de strook onderaan veel smaller gehouden. Zo komt de stof goed tot zijn recht. De binnenzijde van de capuchon heb ik gevoerd met de apenstof. De armen zijn heel donkerblauw.

Voor de paardenjurk heb ik het patroon voor een overslagjurk uit de laatste Knippie (5-2015) genomen. Stof: digitale tricot Lovely Horses.


De hals is afgewerkt met roze gestreepte boordstof. De ceintuur is van gevlochten tres.

En voor mijn zoon nog een stoer berenshirt van de digitale tricot Grizzly Bears gemaakt. Ook hij wilde graag een capuchon. Patroon komt uit Ottobre 3/2013.


En tot slot met wat restjes uit de kast een shirt gemaakt met ons favoriete patroon uit Ottobre 4/2015.Reacties

 1. Beste Irma,

  Ik ben op zoek naar een leuk paardenjurkje en kwam op google jouw mooie jurk tegen. Zou je deze nog een keer kunnen maken? Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het tot het jurkje af is?

  Met vriendelijke groet,

  Nina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Nina, bedankt voor je reactie, ik maak echter geen kleding in opdracht maar enkel voor mijn eigen kinderen. Ik heb het heel druk met mijn webshop dus heb daar geen tijd voor helaas. Groetjes Irma I

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Verzameling topjes

Mix & Match met Cessim!

Vallis, het ideale zomerjurkje!