Pretty in Pink

De digitaal bedrukte stof Pretty in Pink vroeg om een zomerse outfit! Ik heb hem gecombineerd met de French Terry Cherry en blauwe accenten gegeven.


Het patroon van de top komt uit de nieuwste Knippie 3/2015. Het patroon is vanaf maat 134. Omdat ze tussen maat 128 en 134 in zit kon ik de gok wel wagen. Het elastiek aan de achterzijde heb ik wat strakker gemaakt, waardoor hij netjes aansluit. Leuk detail zijn de gekruiste schouderbanden.Aan het borstzakje heb ik een labeltje "Made with love" bevestigt. 

De boord is gemaakt van een gestreepte boord van 65 cm. Dit was precies genoeg om de gehele boord van te maken. Daarin toch maar elastiek gedaan, om de boord mooier te laten aansluiten.


Het rokje is vrij eenvoudig, maar de paspelbandjes in de voor en achterpanden geven het net even wat extra's en een sportievere look. Het patroon komt uit Knippie bijlage van 2/2015. 


De stof is weer de French Terry Cherry. Langs de deelnaden zitten paspelbandjes, welke grappige  gele stippeltjes hebben.

De bovenkant van de panden zijn gerimpeld en daarna aan de tailleband aangezet. Hier zit elastiek in, waardoor hij gemakkelijk aan- en uit te trekken is. De zoom is met een tweelingnaald vastgezet.

 Nu hopen dat het snel eens zomers weer gaat worden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verzameling topjes

Mix & Match met Cessim!

Paillettenjurk